Privé Spa Bibi in Rotterdam | Reserveer online uw privé Spa

Privé Spa Bibi in Rotterdam | Reserveer online uw privé sauna

06 255 143 91

06 255 143 91

Privé Wellness Rotterdam reserveren

Prive wellness Rotterdam | Heeft u behoefte aan ontspanning in een privé wellness in Rotterdam? Bij Spa Bibi kunt u een Wellness ruimte afhuren, waarbij u volledig privé gebruik kunt maken van alle aangename faciliteiten.

U belandt in een ware oase aan rust en bent van alle gemakken voorzien. U kunt onze prachtige Spa reserveren voor een privé gezelschap, waardoor u ongehinderd tot ontspanning komt. Het kan zijn dat een openbare sauna alsnog te druk op u overkomt, of u wilt juist graag met een geselecteerd gezelschap privé samenkomen. Dan biedt onze privé sauna u deze gelegenheid, zodat u met een gerust hart kunt komen genieten.

Faciliteiten Spa Bibi

Voordelen privé Wellness in Rotterdam

Privé wellness Rotterdam, oftewel Spa Bibi u biedt de mogelijkheid om de sauna ruimtes op locatie af te huren. U kunt geheel privé gebruik maken van alle faciliteiten, zoals de sauna, infrarood sauna, de jacuzzi, stoomcabine, Hamam, regendouches en eetgelegenheden in het loungegedeelte. U kunt hier geheel privé van genieten, zonder aanwezigheid van onbekenden.

Het is zelfs mogelijk om een speciaal arrangement te reserveren, voor een speciale gelegenheid. Zo kunnen verjaardagen of romantische onderonsjes uiteraard bij ons worden gevierd en kan de versiering hierop worden aangepast.

privé wellness rotterdam
Z

Verlichting van stress

Door regelmatig een Wellness in Rotterdam te bezoeken, zult u snel de voordelen op uw gezondheid merken. Het is bewezen dat een saunabezoek zorgt voor verlichting van stress, waardoor uw lichaam een betere weerstand opbouwt. Zowel mentaal als fysiek kom je tot rust. Ook maakt uw lichaam meer antistoffen aan, waardoor u minder snel ziek wordt.

Voldoende redenen dus om een privé sauna in Rotterdam te reserveren. In gezelschap van vrienden, familie of alleen kunt u gebruik maken van al onze faciliteiten.

Z

Hygiëne bij Privé wellness Rotterdam

Spa Bibi hanteert strenge kwaliteitseisen als het aankomt op hygiëne. U kunt er zeker van zijn dat alle faciliteiten grondig gereinigd worden na elke reservering en dat alles regelmatig gecontroleerd wordt.

Veilig gebruik wordt hiermee gegarandeerd, waardoor u zonder zorgen kunt genieten van onze privé wellness in Rotterdam.

Boek uw privé sauna

Bij Spa Bibi kunt u het gehele complex afhuren, zodat alle faciliteiten geheel tot uw eigen beschikking staan. Onbekenden krijgen zo voor de duur van uw reservering geen toegang tot de Wellness in Rotterdam.

U kunt ook met speciale verzoeken bij ons terecht. Alles wordt in werking gesteld om volstrekte ontspanning te garanderen. Dagelijkse stress kan zo worden ontlopen en komt u helemaal tot rust. Geniet volop van alle faciliteiten om er een ontspannen en gezellige dag van te maken. U kunt telefonisch uw reservering bij ons doorgeven. Via de kalender kunt u zien welke tijden beschikbaar zijn. Zo is een dagje ontspanning eenvoudig te regelen en kunt u terecht bij uw eigen privé sauna in Rotterdam.

Bent u toe aan ontspanning, maar wilt u graag in alle rust even helemaal vrij zijn van stress en indrukken? Dan boekt u een privé sauna bij Spa Bibi. U kunt ongestoord genieten van onze uitgebreide Wellness faciliteiten op een tijdstip dat u uitkomt. We bespreken graag telefonisch met u alle mogelijkheden voor een onvergetelijk saunabezoek. Ook kunt u onze privé wellness in Rotterdam online reserveren.

privé sauna rotterdam