Privé Spa Bibi in Rotterdam | Reserveer online uw privé Spa

Privé Spa Bibi in Rotterdam | Reserveer online uw privé sauna

06 255 143 91

06 255 143 91

Privé sauna Rotterdam

Bij Spa Bibi in Rotterdam kunt u heerlijk tot rust en ontspanning komen, in onze privé sauna. De mogelijkheid om onze Wellness ruimte af te huren, geeft u ruimte om ongestoord te genieten van alle uitgebreide Wellness faciliteiten. U kunt een privé sauna in Rotterdam reserveren, als u verlangt naar een ontspannende dag. Een ideale manier om even alle stress los te laten of gezellig met familie of vrienden tijd door te brengen.

Het gehele complex wordt voor u en uw gezelschap afgesloten, zodat u ook echt van een privé sauna kunt genieten. Zodra de reservering is bevestigd, staat de gehele ruimte tot uw beschikking en kunt u gebruik maken van de sauna, het zwembad, lounge en andere faciliteiten.

Faciliteiten Spa Bibi

Privésfeer voor ontspanning

Bent u op zoek naar een welverdiend rustmoment na een drukke week? En wilt u in alle rust ontspannen, zonder gelijk te veel drukte om u heen? Dan boekt u een privé sauna in Rotterdam. U krijgt dan als enige toegang tot alle faciliteiten en kunt met een eigen geselecteerd gezelschap heerlijk ontspannen in de Finse sauna, de traditionele Hamam of heerlijke jacuzzi.

Een uitstekend idee als u een romantische date hebt met uw geliefde, of een originele familiebijeenkomst wilt regelen.
Ook voor de kinderen is een aparte kidsruimte beschikbaar, zodat u met het gehele gezin bij ons terecht kunt. In een volledig afgesloten privé spa kunt u zo alle zorgen even van u afleggen en optimaal genieten.

Z

Uitstekende hygiëne

In privé sauna Rotterdam kunt u rekenen op uitstekende hygiëne maatregelen. Er wordt zorgvuldig aandacht en zorg besteed om de hygiëne op een hoog peil te houden. Na elke reservering worden alle faciliteiten grondig gereinigd. U kunt er dus zeker vanuit gaan, dat u veilig gebruik kunt maken van de verschillende faciliteiten.

Alles wordt grondig gereinigd, waarbij de strengste kwaliteitseisen op hygiëne worden gehanteerd. U bent zo verzekerd van de beste hygiëne en kunt zonder zorgen genieten van onze privé sauna. Een aangename geruststelling als u de ruimte afhuurt voor uw privé spa beleving.

Z

Goede gezondheid door sauna

Het reserveren van een privé sauna in Rotterdam heeft een positieve uitwerking op uw gezondheid. Regelmatig saunabezoek zorgt immers voor een verbeterde weerstand en bovendien wordt de bloedsomloop optimaal gestimuleerd. U verhoogt tevens uw weerstand, doordat het lichaam antistoffen aanmaakt. Een overduidelijk voordeel van een privé sauna is uiteraard de gelegenheid om helemaal te ontspannen en tot rust te komen.

Stress kan aanzienlijk worden verminderd, wat een bevorderende uitwerking heeft op uw lichaam. Kies daarom zeker voor een privé sauna in Rotterdam om regelmatig uzelf ontspanning en een Wellness boost te gunnen.

Reserveer een privé sauna

Bij Spa Bibi kunt u vooraf reserveren als u een privé sauna in Rotterdam wilt afhuren. U krijgt dan de gehele vestiging tot uw beschikking en kunt met uw eigen gezelschap heerlijk genieten van alle faciliteiten.

U kunt zelf een tijdsblok uitkiezen en reserveren voor afspraak wanneer het u uitkomt. Maak gebruik van de sauna’s, jacuzzi, de infrarood sauna en de regendouches voor een ontspannende ervaring in alle rust. Uw bezoek is compleet met een uitgebreid lunch of diner, met eten en een drankje in het lounge gedeelte. Op de kalender kunt u precies zien welke tijden nog beschikbaar zijn. Na uw reservering ontvangt u direct een bevestiging per email, waarmee uw afspraak is geregeld.

Bij privé sauna Rotterdam bent u van harte welkom om een privébezoek te reserveren. U hebt de gehele Wellness ruimte tot uw beschikking en kunt in alle rust genieten van de diverse Wellness faciliteiten die we te bieden hebben. Geheel in eigen sfeer kunt u zo helemaal tot ontspanning komen en uw gezondheid een welverdiende boost geven. Boek direct uw reservering voor u en uw gezelschap voor een aangenaam verblijf bij privé sauna Rotterdam.